Khamis, 19 Februari 2009

PRECIS EN FÖRA DIALOG ELLER BOJKOTTER!.

Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.

I det känt av Allah mest artig som är mest barmhärtig.

 

Detta är översatt kopierar av en posta som har postats i denna blog efter 11 Januari 2009. Titel "BOIKOT ATAU SEKADAR CAKAP".

Nu har världen sett den skandalösa grymheten av zionisten i landet av palestinierna.

 

All över världen, som föraktade denna skandalösa grymhet av ett styre, har och hade organiserat demonstrationer för en gata, med föreställa en anteckning till alla ambassadör av ett conspiratorland.

 

Minns denna sort av grymhet har varat för jumbon 60 år, sedan colonizationen börjar. Efter några landskampen har pressat (mest av tiden, denna är precis, another arrangerar av ett oskrivet skrivar), och några nya överenskommelser, upplösningar som bitvis passeras, och några dagen av vapenstilleståndet, pressa avtar. Och ska nya strategier startar den rullande klumpa ihop sig igen, lidande person lider fortfarande från förnekandet och grymheten. Den stilla uppehället för palestinier i synnerhet på att förlora deras land och stolthet flytta sig mycket långsamt flytta sig mycket långsamt by, när världsstillbilden som förhandlar ett fullt fördrag för fred.

 

Allmänt muslimsna som fortfarande ska, går ombord på en tvist utfärdar. Detta cyklar den ska uppehället på att rotera, tills muslimsna finner långt för att klibba och försvara deras riktigt tro.

 

Världarna föreslår att ett nytt att närma sig på slagsmål mot det grymma styret, med en handling att tryck ekonomin

Så många kämpar och politikaruppehälle på att delta i en kampanj. Folket frågades att reagera, genom att bojkotta, servar och produkten från conspiratorländerna. Som vanligt personerna, som talade, gör inte något.

 

Massmedia stillar lik och skyggar för att reagera aktivt i aktionen på att bojkotta. Deras roll här är endast aktivet, i uppläggning och att samla donationer från folket. Om jag kan föreslå, om de ska och kan, sänder och publicerar produkten och servar som är förment att bojkottas, som åtminstone folket visste att vilken sort av produkten och servar, de kunde ta handlingen mot, grundligt. Denna är den högra tiden, för massmedia i Malaysia visade världen, att de har kuraget och ska också för att reagera, bredvid att vara inlevelsen och sympatiserade till ansträngningen av deras syskongrupper i islam mot aggressoren all över världen. De gör gör inte egentligen fruktat av losing inkomster från det annonserande syndikatet av den sagda produkten och servar.

 

För regeringen och myndigheterna i Malaysia eller för vila av världen dem egentligen bör funderare av en förebyggande handling, nu!

De åtminstone fångas inte i ett dilemma, när conspiratorsna startar att kontra reagerar mot alla boycotters, till, och om bojkotta som är processaa, är ännu att starta utrusta.

 

Och med strömekonomiuttömmningen all över världen, bestämt arbetslöshetindexen var att skjuta kick på stiga ombord. Vid nu relevansmyndigheterna bör redan ha deras väg till betaget alla problem att uppstå.

 

Nu är vi ordnar till egentligen för att fullgöra allt vårt uttrycker!

 

Vi bestämt, önskar inte att se eller höra, det finns syndfulla traitors amongst oss i striden mot conspiratorsna, kan det i allt.

Om vi inte kan stilla slagsmål detta, den är bättre att glömma ganska än att fortsätta.

 

 

Låt oss slutet alla skryta och ogrundada meddelanden.

 

Minns, soulen av muslimsna och Muslimahsen, var ren och styv i predika islam.

 

Endast ALLAH vet.

 

0 comments: